• Bine ati venit!
 •  

 • Termeni si Conditii

  Termeni generali

  Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.mesaje-felicitari.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.mesaje-felicitari.ro  (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "Mesaje-felicitari”). Orice persoana care viziteaza sau utilizeaza serviciile oferite de Mesaje-felicitari va fi denumita in continuare "Utilizator".
  Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului. Vizitarea, accesarea si folosirea serviciilor Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

  Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

  Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori  apartin site-ului Mesaje-felicitari si reprezinta continutul acestuia.
  Continutul Site-ului poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Mesaje-felicitari. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.
  Mesaje-felicitari isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
  Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop decat cel personal pot fi facute la contact@mesaje-felicitari.ro
  Orice persoana care expediaza informatii catre Mesaje-felicitari isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu aceste informatii. De aseemenea, persoanele care expediaza informatii inteleg si accepta ca incalcarea acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

  Descrierea serviciului oferit de Mesaje-felicitari

  Mesaje-felicitari utilizeaza un serviciu prin intermediul caruia se trimit felicitari pe e-mail si pe Yahoo Messenger. Pe langa aceasta, utilizatorii inregistrati pot propune materiale sau informatii pentru rubricile: “Mesaje”, “Texte de agatat”, “Culmi”, ”Bancuri”, “Perle”, “Stiati ca…”, “Pastila de ras” si pot vota materialele informative categoriile “Perle” si “Pastila de ras”(au la dispozitie 10 voturi pe zi).

  Limitarea raspunderii

  Mesaje-felicitari nu isi asuma obligatia si nu garanteaza pentru continutul de pe Site. Mesaje-felicitari va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea informatiilor si increderea in Site si va incerca sa corecteze eventualele erori cat mai repede posibil.
  Utilizatorii sunt de acord sa protejeze Mesaje-felicitari de oricare cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, cheltuieli, judecati, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate din sau relationate cu orice actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor oferite de Mesaje-felicitari.

  Modificarea Termenilor si Conditiilor

  Mesaje-felicitari.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site.

  Legea aplicabila. Litigii

  Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale site-ului Mesaje-felicitari.ro prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.