Ziua Indragostitilor

Sa iti demonstrez ca te iubesc

Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua Indragostitilor!

Ziua noastra

Ziua Indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna!

In inima mea

Stii unde vei fi de Valentine's Day? In inima mea, ca intotdeauna!

Sa ne bucuram de iubire

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!

Astazi sarbatorim

Astazi noi sarbatorim
Pentru ca mult ne iubim
Noi suntem indragostiti,
Incantati si fericiti!

Singurul remediu

Tu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13... asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele. Te iubesc azi, de Ziua Indragostitilor, mai mult ca niciodata!

Te iubesc

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Fiecare zi cu tine

Te iubesc si fiecare zi cu tine este Valentine's Day!

Happy Valentine's Day

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine's Day!

Primul Valentine's Day

Este primul Valentine's Day impreuna din lunga serie ce va urma!

Sa te iubesc azi

As vrea sa fiu un fulg, sa ma topesc in bratele tale, sa-ti explorez trupul si sufletul. Lasa-ma sa te iubesc azi, de Ziua Indragostitilor, mai mult ca niciodata!

Marturisire de Valentine's Day

As vrea sa iti fac o marturisire de Valentine's Day. Pana sa te cunosc, iubirea era ca o ploaie scurta de vara, care se destrama la rasaritul soarelui. De cand te-am cunoscut pe tine iubirea e ca rasaritul soarelui, care a destramat norii ploiosi din sufletul meu.